Participants 2016

Boiro, Adama. Mediadora comunitària. Ciutadana d’origen senegalès resident a Catalunya fa 23 anys.

Casals, Xavier @XavierCasalsM. Doctor en història i professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull. Ha investigat la ultradreta espanyola i internacional a la seva tesi Neonazis a Espanya (1995), La tentación neofascista en España (1998), Ultrapa-triotas (2003) i Ultracatalunya (2007). Té un blog sobre extremisme i democràcia (xaviercasals.wordpress.com)

García Berrio, Andrés @Andres_gb. Advocat a Arrels Advocats. Membre d’Irídia – Centre per la Defensa dels Drets Humans. Membre de Tanquem els Cies.

Llenas, Míriam. Tècnica de formació intercultural del Programa Barcelona Intercultural de l’Ajuntament de Barcelona. Màster en Comunicació Intercultural, Traducció i Interpretació als Serveis Públics (U Alcalà) i Màster en Gestió de la Immigració (UPF). El 2012 va publicar l’article “Anàlisi del discurs de Plataforma per Catalunya sobre immigració als Ajuntaments de Vic i del Vendrell”.

Palou, Anna @annapalou. Periodista. Membre de Stop Mare Mortum.

Quintanas Feixas, Anna. Doctora en Filosofia. Professora del Departament de Filosofia de la Universitat de Girona. Curriculum

Rubio Carbonero, Gema. Doctora en Comunicació Lingüística. Investigadora del Grup de Recerca Interdisciplinari sobre Immigració de la Universitat Pompeu Fabra. Les seves principals línies de recerca són anàlisi crític del discurs, discurs polític, interculturalitat.
Entre les seves recents publicacions podem destacar:
Zapata-Barrero, R. and Rubio-Carbonero, G. (eds.) (in preparation). Interculturalidad y política cultural en las ciudades. Barcelona: Eds. Bellaterra.
Rubio-Carbonero, G. and Van Dijk, T. A. (2015). Marco discursivo. Hacia la construcción de un discurso anti-racista. En Zapata Barrero, R. (ed). Las condiciones de la interculturalidad. Gestión local de la diversidad en España. Tirant lo Blanch.
Rubio-Carbonero, G. (2011) Representación social de la inmigración en el discurso del Partido Popular . Cultura, Lenguaje y Representación. Número especial sobre discurso político. Vol IX: pp.173-199;

Shaimi, Mostafà. Recerca en racismes. Membre de l’Espai Antiracista Salt Girona.

Vasallo, Brigitte @BrigitteVasallo. Escriptora. Activista contra la islamofòbia. Té un blog http://perderelnorte.com.