Participants 2013

Participants 2013

Álvarez-Uría Rico, Fernando. Sociòleg, Universidad Complutense de Madrid
Doctor en Sociologia per la Universitat de Paris VIII, i Catedràtic de Sociologia al Departament de Sociologia IV de la Universidad Complutense de Madrid. Fou soci fundador i membre del consell de redacció de la Revista Archipiélago. Cuadernos de crítica de la cultura, on coordinà diversos números monogràfics. Ha estat Professor Visitant en el Goldsmiths´ College de la Universitat de Londres, i en la Maison des Sciences de l’Homme (MSH) de Paris. Ha impartit cursos i conferències en nombroses universitats espanyoles i estrangeres.Les seves principals investigacions estan centrades en la sociologia històrica, la teoria sociològica, la sociologia del coneixement, i la sociologia de les institucions de resocialització. És autor de nombrosos llibres i articles, així com de traduccions i edicions de llibres. Entre les seves publicacions destaca Miserables y locos. Medicina mental y orden social en la España del siglo XIX (1983),  així com alguns llibres publicats en col·laboració amb Julia Varela, com Las redes de la psicología (1994), Sujetos frágiles (1989), Arqueología de la escuela (1991), Genealogía y sociología. Materiales para repensar la Modernidad (1997) i més recentment Materiales de sociología del arte (2008).

Associación de Parados Mayores Activos
Associació de persones aturades majors de 50 anys de Santa Coloma de Gramanet. L’Associació, creada el 2011, compta amb més de 200 membres amb la finalitat d’ajudar als associats a trobar una segona oportunitat laboral. Han constituit també una empresa de serveis, Apma serveis, que amb l’experiència laboral dels associats aporten un actiu que és garantia d’eficàcia en el mercat laboral.

Barbero, Josep Manel. Coordinador del Grau de Treball Social de la Universitat de Girona
Treballador social, sociòleg i doctor. És professor i investigador del Departament de Pedagogia (Àrea de Treball Social i Serveis Socials) de la Universitat de Girona. La seva recerca ha connectat l’interès per l’orientació teòrica i metodològica del treball social i la sociologia de la professió. Entre la seva obra editorial (individual i col·lectiva) es poden destacar els següents llibres: Viure el Treball Social (1996), El Trabajo Social en España (2002), Trabajo Comunitario, organización y desarrollo social (2005, 2006, 2007), La identidad inquieta de los trabajadores sociales (2007) i El Treball Social en Acció  (2008) i El treball social a Catalunya 1932-1978 (2009).

Brugué Torruella, Joaquim. Director de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques, Universitat Autònoma de Barcelona
És llicenciat en ciències econòmiques (Universitat Autònoma de Barcelona), diplomat en anàlisi de dades per a les ciències socials (Essex University) i doctor en ciència política i de l’administració (Universitat Autònoma de Barcelona). Estades de recerca a les Universitats d’Oxford i Cambridge i, actualment, catedràtic en ciència política i de l’administració en el departament de ciència política i dret públic de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En l’àmbit universitari ha estat coordinador de titulació, vice-degà d’ordenació acadèmica, coordinador del mestratge en Gestió Pública, coordinador de l’àrea de ciència política i director del programa de doctorat. Ha desenvolupat la seva activitat docent i investigadora en els àmbits de la gestió pública, el govern local, la participació ciutadana i l’anàlisi de les polítiques públiques. Entre el 2003 i el 2008 va ser director general de Participació Ciutadana del Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya.

Carrera, Núria. Degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya

Guixé, Rosa. Directora tècnica de l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Just, Pep. Cap de Serveis Socials de l’Ajuntament de Girona

Malinge, Bruno. Régier de Quartier de Perpinyà.

Navarro Cantero, Josep Maria. Antropòleg, vicepresident de la Fundació Desenvolupament Comunitari
Responsable de mediació comunitària i coordinador dels projectes de la Xarxa Cornisa al Marroc i Algèria. Professor associat de l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona i president de SODEPAU.

Projecte Barri Cooperatiu
Projecte impulsat conjuntament entre La Ciutat Invisible i la Federació de Cooperatiuves de Treball de Catalunya. El seu objectiu és difondre els valors i les pràctiques del cooperativisme a nivell local i comunitari, per tal d’impulsar les cooperatives existents a barris i pobles, així com fomentar la creació de noves experiències.

Sais, Francesc. Representant de l’Assamblea de Treballadores i Treballadors d’Acció Social

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s