Participants 2015

Bàrbara Sirera, Bet. Treballadora social i Pedagoga. Directora del Centre de Serveis Socials Roquetes-Trinitat Nova-Canyelles (Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona) i professora de Treball Social de la Universitat de Barcelona.

Barbero García, Manel. Treballador social i Doctor en Sociologia. Professor i investigador del Departament de Pedagogia (Àrea de Treball Social i Serveis Socials) de la Universitat de Girona.

Busquets, Ferran. @ferranb Director de la Fundació Arrels.

Cortés Izquierdo, Ferran. Llicenciat i màster en Sociologia, Diplomat en Treball Social. Professor i investigador del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de Barcelona.

Iturriaga, Amparo. Associació de Veïns de Roquetes

Pelegrí Viaña, Xavier. Diplomat en Treball Social i Doctor en Antropologia Social i Cultural. Professor i investigador del Grup de Recerca Anàlisi Social i Educativa de la Universitat de Lleida.

Raventós Pañella, Daniel. Doctor en Ciències Econòmiques. Professor titular de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Membre del grup d’investigació GREECS (Grup de Recerca en Ètica economicosocial i Epistemologia de les Ciències Socials). Actualment és el president de la Xarxa Renda Bàsica, secció oficial de la Basic Income Earth Network (BIEN) i coordinador de la web d’aquesta associació, havent dedicat diversos treballs a la renda bàsica i a la teoria normativa republicana. També és membre del Consell Científic d’ATTAC a Catalunya i Madrid, de diverses fundacions (Nous Horitzons e Instituto del Sur, entre d’altres) així com de l’ International Board de la BIEN i de l’ International Advisory Board de la revista Basic Income Studies. Ha estat conferenciant invitat a distintes universitats europees i americanes i és un dels introductors de la proposta de la Renda Bàsica. Fou un dels fundadors de la Xarxa Renda Bàsica l’any 2001, essent-ne el seu president des de llavors. Dedica bona part de la seva activitat a la promoció pública de la Renda Bàsica, així com a l’edició i organització de la revista Sin Permiso

Riudor, Xavier. @Xriudor Politòleg i conflictòleg, diplomat en alta direcció d’empreses per ESADE i en Direcció d’Organització i sistemes d’informació per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment és director del Gabinet Tècnic del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), organisme d’assessorament del Govern amb representació dels principals agents socials i econòmics del país. És responsable dels estudis i dictàmens relacionats amb l’Estat del Benestar, les polítiques socials, la societat del Coneixement i el Desenvolupament sostenible. És director i autor de diversos estudis i informes com ara L’emprenedoria a Catalunya:  activitat, educació i polítiques (2014),  El risc de pobresa relacionat amb el mercat de treball (2012), Les necessitats formatives del sector turístic (2012)o El risc de fracàs escolar a Catalunya (2011). A més,  és el coordinador dels capítols de R+D+I i Societat Digital, Condicions de vida (Polítiques socials) i desenvolupament sostenible, de la Memòria Socioeconòmica i Laboral de Catalunya, elaborada anualment. Ha estat director tècnic de diverses empreses de consultoria  de màrqueting i d’estudis sociopolítics, entre elles EMB Yankelovich. Va ser cofundador del Portal d’Internet Educaweb.com, especialitzat en educació, formació i orientació i va ser director durant l’etapa de creació del CETEI, Centre d’innovació educativa de la Fundació Joan XXIII (Jesuïtes Educació).

Soler i Pastells, Jaume. Exalcalde d’Arbúcies (1979-2003).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s